In memoriam

26 January 2009

Carla Boerlijst 17 maart 1956 - 26 januari 2009 Vanuit haar woning, die aan haar 3 kinderen dank zij haar zorg vele jaren geborgenheid gaf, ontplooide Carla jarenlang een bont palet van activiteiten. Deze waren allemaal gericht op een veilig en goed leef- en woonklimaat.

Dit begon 30 jaren geleden met de bewonersvereniging Veemark kwartier waar zij al die jaren als een drijvende kracht functioneerde. Zij beperkte zich niet tot haar directe omgeving maar was ook een verbindende figuur naar heel de wijk Boschveld. Zo was zij straatcontactpersoon en was als bewoner lid van de leefbaarheidteam. Zij was jarenlang de uitstekende notuliste van het Boschveldoverleg. Ook voor de buurtkrant was zij actief: zij maakte foto’s en schreef artikelen. Haar bijdrage in de werkgroep groen en spelen was altijd inspirerend. Wij zullen haar trouwe, veelzijdige en analytische inzet missen.

Categorie├źn: Algemeen