Kees Heemskerk overleden

26 February 2018
Tot onze grote schrik en verdriet is zondag onverwacht Kees Heemskerk overleden. Kees was een fantastisch mens en onmisbaar voor onze wijk en haar bewoners. We missen hem nu al en wensen zijn familie, vrienden en bekenden veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Tekeningen aanpassing Oude Vlijmenseweg

8 April 2015

Enexis & Brabantwater

Aanvullende informatie over de werkzaamheden 16 May 2014
Enige tijd geleden hebben de inwoners van onze wijk een gezamenlijke brief ontvangen van Enexis en Brabant Water waarin onderhoud aan de leidingen wordt aangekondigd die vorige week is gestart. Deze aankondiging heeft tevens in de Bossche omroep gestaan. Echter staat in de brief een andere einddatum beschreven dan in de Bossche omroep. Staat er in de brief dat de werkzaamheden 10 tot 12 weken duren, m.a.w. einddatum: medio 16-30 juli 2014, in de Bossche omroep spreekt men over de einddatum 27 ... Lees verder

Fietsstraat Copernicuslaan

11 July 2013
De uitvoering van de fietsstraat start 5 augustus en volgens planning is deze 25 oktober gereed. De uitvoering valt uiteen in 2 fasen. Dat is in totaal 12 weken. In de 2e fase wordt het stukje van de van Leeuwenhoekstraat tot aan de rotonde gedaan. Dat duurt 2 weken. Er is een omleidingsroute gemaakt, waarbij aangegeven is hoe het winkelcentrum te bereiken is.

Buurtfeest 2010

Bert 24 April 2010
Beste Boschvelders, Oud Boschvelders en bekenden van Boschveld.. Feest in aantocht.. Het buurtfeest komt er weer aan met volop activiteiten voor de kinderen, een buitenpodium met vele optredens en een bijdrage van het BBS Wijktheater Boschveld. Het programma is nog niet bekend, maar er komen ook straatacts. Kom ook op 27 juni! Nb Heb je nog leuke verzamel CD's neem ze gerust mee, dan kunnen we ze draaien.